Becas MEC 2024/2025

La convocatòria de beques per al curs 2024-2025

  1. Els alumnes i alumnes que vagen a cursar estudis postobligatoris poden sol·licitar aquestes ajudes des del 19 de març fins al 10 de maig
  2. En les pròximes setmanes s’anunciaran també les dates de la convocatòria d’ajudes per a estudiants amb necessitat específica de suport educatiu

La convocatòria general de beques i ajudes a l’estudi per al curs 2024-2025 s’obrirà dimarts que ve, 19 de març. Les ajudes per a estudis postobligatoris es podran sol·licitar fins al 10 de maig a través de la seu electrònica del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports.

Els alumnes i alumnes que vagen a cursar batxillerat, Formació Professional, ensenyaments artístics, esportives, d’idiomes o estudis universitaris, entre altres, poden demanar ja la seua beca per al curs que ve. Com en la convocatòria anterior, hauran d’emplenar una sèrie de dades provisionals, que podran modificar més endavant, i hauran de fer-ho encara que no sàpien encara les notes que obtindran aquest curs, què estudiaran en el que ve o si continuaran o no amb la seua formació.

La principal novetat d’aquesta convocatòria és la pujada del 5% en els llindars de renda, que permetrà que més estudiants accedisquen a una beca. Això se suma a les millores incorporades en cursos anteriors com l’increment de 1.600 a 2.500 euros en les beques de residència.

En les pròximes setmanes s’anunciaran també les dates de la convocatòria d’ajudes per a estudiants amb necessitat específica de suport educatiu. La principal novetat, en aquest cas, és la reducció del percentatge de discapacitat que és necessari acreditar per a sol·licitar aquestes ajudes, que passa del 33% al 25%.

Gràcies a un pressupost rècord de 2.535 milions d’euros, prop d’un milió d’alumnes i alumnes podran obtindre una beca que els permeta continuar amb els seus estudis

Informació a www.becaseducacion.gob.es