Aquest dijous 25 de gener de 2024 , s’ha realitzat a l’escola d’Adults d’Albuixec, una jornada informativa sobre Homologació – Acreditació de competències professionals.

Impulsada per les regidories d’educació i polítiques inclusives, la jornada  ha servit per a  informar  a  totes aquelles persones amb experiència laboral en diferents famílies professionals,  però sense titulació oficial que ho acredite , Del procediment per a homologar i acreditar la seua experiència laboral.

Organitzada per ADL i Aula Mentor- Telecentres (EPA)  en col·laboració  ACREDITAT TRAGSA , En la jornada es va informar de tots els aspectes relatius al marc regulador, tràmits, dubtes més habituals, dificultats i experiència sobre el procediment d’acreditació, a través de les figures que intervenen en això ( Nivells de competències, procediment amb Conselleria d’educació, Labora, uns altres).

 Ha sigut  una jornada molt enriquidora per als 28 assistents ja que s’han pogut resoldre tots  dubtes  plantejats.

Ampliar més informació sobre el programa Acreditat pots consultar la web de conselleria d’educació  https://ceice.gva.es/es/web/formacion-profesional/acredita  i també pots contactar trucant al telèfon de informacion  96 003 86 18.