L’AJUNTAMENT D’ALBUIXECH US DESITJA UN BON NADAL.

Volguts vecin@s:

Em dirigisc a tots vosaltres en aquestes dates entranyables, en nom de tota la Corporació Municipal, amb el desig d’enviar-los un missatge ple de felicitat i il·lusió per a tots aquells que formem part d’aquest municipi.

Vull felicitar les persones que dia a dia s’esforcen per construir un món més sa; als qui cuiden de la seua família i dels seus amics; del seu treball; de la seua educació; de les seues tradicions; i de tot allò que fa possible que el nostre municipi siga  un bon lloc per a viure.

Voldria que aquest missatge de Nadal arribara a cadascuna de les persones que constitueixen aquest poble, i que constantment escriuen la seua història. Voldria arribar als més xicotets i joves, que són el futur; als ancians, que són l’essència del nostre poble; a les dones i homes, que amb el seu treball i la seua col·laboració construeixen el present..

Ara que comença un nou any hem d’acollir-lo amb la major il·lusió. Amb esperança i valentia.

En nom de la Corporació Municipal i de totes les persones que des de l’Ajuntament ens esforcem per millorar el nostre municipi, els desitgem que gaudisquen d’aquestes Festes i els desitge un any 2024 ple de Felicitat.

Marta Ruiz Peris

Alcaldessa.