L’Ajuntament contracta 4 persones desocupades a través dels programes d’ocupació EMPUJU 2023 I EXPLUS 2023.

L’Ajuntament d’Albuixec reforçarà durant un any la seua plantilla amb la incorporació de 4 persones contractades a través dels programes d’ocupació EMPUJU2023  i EXPLUS2023. 

Programa EMPUJU 2023 : Les dues noves incorporacions de joves menors de 30 anys permetran reforçar durant els pròxims dotze mesos el servei municipal de brigada d’obres .

Programa EXPLUS 2023: Amb la contractació d’una auxiliar administrativa i una tècnica en educació infantil , es reforçaran   durant els pròxims dotze mesos el servei municipal de serveis socials i l’ escoleta infantil municipal.

Gràcies a aquests programes que Labora posa a l’abast dels ajuntaments, es compleixen dos objectius claus per als municipis, d’una banda, generar noves oportunitats d’ocupació a persones desocupades del municipi de diferents professions i edats ajudant així a reduir la desocupació local , i per una altra reforçar els serveis bàsics a la ciutadania dels municipis.

Els dos  plans per al foment de l’ocupació estan cofinançats per l’Ajuntament d’Albuixec i els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus del Fons Social Europeu, Concedint-se una subvenció a l’ajuntament d’Albuixec per import de   62.976,60 euros per a dur a terme aquestes 4 contractacions.

Es recorda que fa dos mesos es van contractar altres 6 persones per a reforçar  la brigada de neteja a través del programa de foment d’ocupació  EMDONA 2023  i  4 peons agrícoles mitjançant el programa de foment d’ús del SEPE. 

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Albuixec s’adhereix a tots els programes d’ocupació que impulsen i subvencionen tant la Generalitat Valenciana  com diferents entitats públiques ,  complementant amb recursos propis del consistori els imports no finançats per les subvencions concedides.