Inscripció per a les Activitats Infantils Organitzades per l’Ajuntament d’Albuixech per al Curs 2023-24: MATINERA I LUDOTECA

La Regidoria d’Educació  informa: S’obri el termini per a la inscripció de totes les activitats infantils organitzades per l’Ajuntament d’Albuixech fins al día 7 de setembre.

La inscripció es pot realitzar de manera TELEMÀTICA descarregant el document d’inscripció PDF  i enviant la documentació al correu electrònic ludoteca@albuixech.es o de manera PRESENCIAL amb la recollida i lliurament de documents a l’Ajuntament d’Albuixech, en horari de 9h. a 14h.

La inscripció al TALLER DE SETEMBRE s’ha de realitzar per whatsapp al mòbil de la Ludoteca  (637472663) i des del mateix mitjà es confirmarà la reserva fins a completar aforament. La finalització de la inscripció serà el divendres 4 d’agost.