Campanya gratuïta de ‘Carglass’ promovent la visibilitat en pluja

Carglass Espanya ofereix en tot el poble d’Albuixech una campanya promocional i informativa de Seguretat Viària.

Un equip de tècnics apliquen un tractament als parabrises dels vehicles d’un nou producte que repel·leix l’aigua, reduint la utilització de les escombretes els dies de pluja.

D’aquesta manera es contribueix a millorar la seguretat, perquè unes escombretes en malament estat afecten la visibilitat en carretera, amb el consegüent risc per a la seguretat viària.

Els tècnics i la carpa de ‘**Carglass’ estarà situada en Av. Blasco Ibáñez els dies 10,11,12 i 13 d’Agost de 2021, de les 10.00 h fins a les 18.00 h.

En aquestes dates les condicions del clima solen ser molt canviants i unes escombretes en mal estat poden arruïnar un viatge i fins i tot provocar un accident. ‘*Carglass’, recomana revisar sovint l’estat del parabrisa i de les escombretes, que han de ser substituïdes, almenys, una vegada l’any; o fins i tot amb major freqüència si es realitza un elevat quilometratge. També recomanem aplicar el nostre tractament antipluja en el parabrisa, un producte amb efecte hidrofòbic que aconsegueix que les gotes d’aigua a penes toquen el parabrisa i esvaren ràpidament.