Ajudes fomente de l’ocupació 2024

Ajudes a persones desocupades que accedisquen al seu ús a través de la creació d’activitat empresarial o professional com a treballador autònom .

Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha obert el termini per a concedir ajudes per valor de 5.000 euros per a aquelles persones que decidisquen iniciar una activitat comercial com a autònom, segons ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV)

Aquesta convocatòria,  està dotada amb 2 milions d’euros i les concessions ascendiran a 5.000 euros, que s’incrementaran a 6.000 en cas de ser dona o 6.600 euros en cas de ser dona víctima de violència de gènere. ( VEURE INFOGRAFIA ADJUNTA)

+ INFO  PACTEM NORD – Telèfon: 96 3160 566

+ INFO LABORA CREACION EMPRESES https://labora.gva.es/es/ciutadania/busque-ajudes-subvencions/ajudes-foment-de-l-ocupacio-2024