Llibret de Festes Albuixech 2023

Un any més, arriben puntuals el mes d’agost les tan esperades festes patronals en el nostre benvolgut poble.

Per a mi és una enorme satisfacció i privilegi poder dirigir-me, des d’aquestes línies i per primera vegada com a alcaldessa, a totes les veïnes i veïns del municipi, i aprofitar també per a saludar-vos com a regidora de festes.

Foc, música, gastronomia, devoció: és el que som i fem any rere any aportant sempre els xicotets canvis necessaris perquè res canvie i tot es renove.

Enguany no tenim el privilegi de comptar amb cap comissió de festes, però he d’agrair igualment la seua ajuda com la de totes les associacions culturals i esportives de la població que m’han donat suport per a organitzar-lo tot.

Desitge que l’objectiu durant aquests dies de festes, siga la tolerància i el respecte entre totes i tots.

En breu, toca omplir els carrers d’alegria, diversió, música, pólvora i tinc la ferma confiança que totes i tots gaudirem i a passar uns moments molt bons amb els nostres familiars i amics. Totes i tots, junts, fem festa.

Us desitge, de tot cor, unes molt feliços FESTES PATRONALS 2023!

La vostra alcaldessa

MARTA RUIZ