ARRIBA 700 5G

Els operadors de mòbil ja estan oferint serveis 4G i 5G. Aquesta nova tecnologia permet aconseguir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l’interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals.El desplegament d’aquests serveis de nova generació es realitza sobre les bandes de 700 i 800 MHz que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa podria ocórrer que el senyal de TV es veja afectada per interferències.Llega700 treballa amb els operadors per a garantir la solució de possibles incidències causades als ciutadans.

A qui pot afectar el desplegament dels serveis mòbils de nova generació?

Principalment, afecta a edificis o habitatges pròxims a les estacions de telefonia mòbil que vegen la TDT a través d’una antena. A més, també influeixen l’orientació de l’antena i el tipus d’instal·lació de recepció de televisió que es dispose.

No afecta els ciutadans que reben el senyal de televisió a través de cable/fibra òptica, satèl·lit o internet.

https://www.llega700.es/