L’Ajuntament contracta 4 persones a través dels programes d’ocupació *EMPUJU i *EXPLUS

L’Ajuntament d’Albuixec reforçarà durant un any la seua plantilla amb la incorporació de 4 persones beneficiàries de dos programes d’ocupació: *EMPUJU 2022 (per a menors de 30 anys) i *EXPLUS 2022 (per a majors de 30 anys).

Programa *EMPUJU : Les dues noves incorporacions de joves menors de 30 anys permetran reforçar durant els pròxims dotze mesos el servei municipal de brigada d’obres – neteja.

Programa *EXPLUS: Amb la contractació d’una auxiliar administrativa i una tècnica en educació infantil , es reforçaran   durant els pròxims dotze mesos el servei municipal de serveis socials i l’ *escoleta infantil municipal.

Gràcies a aquests programes que la Conselleria d’Economia posa a l’abast dels ajuntaments, es compleixen dos objectius claus per als municipis, d’una banda, donar treball a persones desocupades de diferents professions i edats, i per una altra reforçar els serveis bàsics a la ciutadania dels municipis.

Els dos programes estan cofinançats per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana i el Programa d’Ajuda  *REACT-UE.

A més de generar noves oportunitats d’ocupació a persones desocupades del municipi, aquesta ajuda contribuirà a la millora dels serveis que presta de l’Ajuntament amb la qual tots els veïns i veïnes del municipi es veuran beneficiats.