L´Ajuntament D´Albuixec ha contractat 15 persones Desocupades a traves de diferents programes d’ocupació de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

El pla Empuju 2021 és un programa de foment de l’ocupació per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals, en el marc del programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. L’import total concedit a l’Ajuntament d’Albuixec per aquest pla d’ocupació és de 57.020 euros.

Pel que respecta al programa ECovid 2021, es tracta d’un pla destinat a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys per entitats locals, també en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). L’import total concedit a l’Ajuntament d’Albuixec  és de 83.668,00 euros.

Els programes EMCORP i EMDONA , programes d’iniciativa social  en col·laboració amb les corporacions locals ,també ha sigut subvencionat per Labora, amb un import total de 24.834,57€ i  28.849,72 euros respectivament.

L@s candidat@s participants en Tots els processos de selecció indicats van ser preseleccionats  per l espai labora de Meliana.

ProgramaNúmero de personas contratadasDuración contrato Jornada semanalOcupaciones  / Departamentos
EMPUJU 2021 Programa operativo del Fondo Social Europeo  4 desempleados/as menores de 30 años inscritos en l espai  labora Meliana12 meses 40h/semanales1 Peón Albañil.  Apoyo Brigada obras.1 Peón limpieza. Servicio limpieza.1 Aux administrativa. Dpto S. sosciales.1 Monitor de ocio y tiempo libre. Apoyo Ludoteca – Escola Matinera.     
ECOVID 2021 Avalem Experiència Plus5 desempleados/as mayores de 30 años inscritos en l espai  labora Meliana12 meses 40h/semanales3 Peones limpieza. Servicio limpieza.1 Aux administrativa. Dpto Administracio n.1 Técnico de educación infantil.                          Apoyo escoleta infantil.  
EMDONA 2021 AVALEM EXPERIÈNCIA EN Dones  3 desempleados/as mayores de 30 años inscritos en l espai  labora Meliana6 meses 40h/semanales2 Peones limpieza. Servicio limpieza1 Técnico de educación infantil.                        Apoyo escoleta infantil.  
EMCORP 2021 AVALEM EXPERIÈNCIA  3 desempleados/as mayores de 30 años inscritos en l espai  labora Meliana6 meses 40h/semanales1 Peón limpieza. Servicio limpieza1 Técnico de educación infantil.                         Apoyo escoleta infantil.1 Animador sociocultural. Servicios educativos y casa jove.