ODS – Oportunitats que ofereix l’Agenda 2030

L’ajuntament d’Albuixech , a través de la concejalia de Politicas inclusives, ocupació i participacion ciutadana va realitzar el passat dia 7 d’octubre la accion formativa ODS – Oportunitats que ofereix l’Agenda  2030, jornada de formacion  destinada als empleats/dónes publicos/cas dels diferents serveis de l’ajuntament d’Albuixech.

Amb una àmplia participació per part de la plantilla municipal , l’acció  formativa a tingut com  com a finalitat donar a conéixer La importància dels     Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)  , posant l’accent en la necessitat d’anar modificant les nostres polítiques i formes de treball per a adaptar-les al compliment de l’agenda 2030.

La accion formativa ha sigut finançada paracialmente per la GVA i Diputació de valència per un import de 393,32  €