ECOPARC MÒBIL

L’ecoparc mòbil de l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) visita Albuixech del dilluns 13 de Setembre al dimecres 15 de Setembre de 2021 . L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, forma part d’una campanya que recorre els municipis que formen part de l’entitat destinada a ensenyar als veïns què és un ecoparc, així com els seus usos i els beneficis d’utilitzar-lo.

El servei s’instal·larà en la plaça de l’ajuntament. L’horari d’obertura serà de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, dissabte de 10 a 14 hores.

L’Ajuntament d’Albuixech, que forma part de l’entitat, col·labora en aquesta activitat destinada a conéixer l’ecoparc, fomentar la conscienciació sobre aquest tema i la col·locació dels residus on correspon.

Alguns dels residus aptes per a la seua retirada en l’ecoparc són objectes com a llibres i revistes, piles alcalines, piles de botó, termòmetres, oli de motor i de cuina, productes de neteja, càpsules de café, radiografies, aerosols, diferents peces de vestir, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressora, tòners, bateries, pintures, DVD i CD, telèfons mòbils i carregadors, pantalles de plasma i LCD, o neumàtics.