TALLERS DE FORMACIÓ LABORAL GRATUÏTS PER A DESOCUPATS

La Regidoria de Polítiques Inclusives i Foment de l’Ocupació organitza dos tallers de formació laboral per a les persones desocupades del municipi (es comprovarà l’empadronament).

  1. Taller de Soldadura MAG, més la formació als carnets professionals corresponents (240 hores de durada), es formarà en els procediments de STADLER. El curs es farà entre Setembre i Novembre.
    • Perfil: de 20 a 50 anys, amb experiència prèvia al sector o alt grau de motivació per aprendre, disponibilitat de desplaçament (en cotxe) per anar al centre de formació.
    • La selección del curs es realitzarà entre el 20 i 22 de Juliol.
  1. Curs de neteja industrial agroalimentària, més la formació als carnets professionals corresponents (106 hores).  El curs es farà durant el mes de Juliol.
    • Perfil: persones amb ganes de treballar; persones amb energia i possibilitat de treballar en altura, tenint en compte que són sectors complexos. Les persones interessades han de tindre disponibilitat horària de dilluns a divendres tan de matí com de vesprada. Que disposen de vehicle per accedir al centre de formació.
    • Compromís d’inserció d’un mínim del 50% de l’alumnat.
    • La selección del curs es realitzarà a principis de Juliol

Afegim l’enllaç al formulari de preinscripció que estarà obert fins al 30 de Juny a les 14 hores. Són places limitades.

Link