” PRÒRROGA “, LA SEGONA FASE DEL PLA RESISTIR ES PODRÀ SOL·LICITAR FINS Al DIA 18 DE MAIG DE 2021.

Des de la Regidoria de Comerç i Mercats s’han aprovat hui les bases de la segona convocatòria d’ajudes del Pla Resistir d’àmbit municipal.

Es tracta d’una segona línia de les ajudes Parèntesis per a autònoms i microempreses dels sectors més castigats per la crisi de la covid-19 no inclosos en la primera convocatòria.

Com en la primera convocatòria, recordem que aquestes subvencions impliquen una quantitat fixa de 2.000 euros per a cada persona autònoma i 200 euros per treballador en el cas de les microempreses ( fins a 10 treballadors).

Destinada a comunitats de béns, comerç i serveis que són negocis que estan patint l’impacte negatiu de la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària, ja que molts s’han vist obligats a tancar la seua activitat o a reduir els seus horaris durant els diferents períodes de confinament o de restriccions.

La Regidoria de Comerç i Mercats considera necessari articular mesures per a evitar que s’originen conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial de la nostra localitat i, vetlar perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària es produïsca el més prompte possible una reactivació de l’economia local. “Tornem a actuar amb el principal objectiu que ningú es quede arrere i que l’ajuntament, en un moment d’excepcionalitat, faça tot el que siga a les seues mans, com hem fet fins ara.
La nostra voluntat és que ningú es quede fora d’aquestes ajudes, i poder donar cobertura en la mesura de les nostres possibilitats a les sol·licituds que van quedar excloses.
Per això, s’ha ampliat el llistat d’activitats empresarials rebut de la Generalitat, adequant-lo als comerços existents en el nostre municipi”, ha expressat el regidor de comerç Alberto Celda.