PRIMERA EDICIÓ DEL CURS DE MINDFULNESS

La Regidoria de Persones i Polítiques Inclusives està preparant un curs de Mindfulness per a les veïnes i veïns interessats. Aquest curs té l’objectiu de millorar en aquest temps el benestar i augmentar la qualitat de vida de dones i homes, vivint realment conscients del que som i fem en cada moment, amb independència de l’entorn que ens toca viure.

Aquest curs es pot fer de manera presencial o telemàtica, segons les possibilitats reials de cadascú/una. Per això, és important omplir el formulari adjunt i podrem fer una xicoteta planificació de les places a comptar en cada modalitat.

Annexem igualment un PDF explicatiu del curs.

Link ENCUESTA:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAMAACMT7-lURUJMUTlFOFY4ME5LUTNBVkk0MkgyTDRZWi4u

Rafael Soriano Guillén

Regidor de l’àrea de Persones, Polítiques Inclusives i Foment de l’Ocupació

Ajuntament d’Albuixech