Ajuntament Albuixech

FESTEJOS, I CULTURA

La regidoria gestiona les àrees relatives a esdeveniments i activitats culturals i d’àmbit turístic de la localitat, així com la celebració de tots els esdeveniments festius.

Juntament amb la resta de la corporació treballarem al llarg d’aquesta legislatura perquè totes les persones es puguen sentir identificades en tots els actes, festes i celebracions que es duguen a terme al llarg de l’any en la nostra població.

Es duran a terme diferents activitats relacionades amb el turisme amb la creació de rutes dins del terme municipal, igual que la ruta de l’astronomia, que es continuarà impulsant amb activitats entorn de l’observatori.

No obstant això, les persones interessades en algun tema cultural, turístic o festiu, poden presentar suggeriments les quals estaré orgullosa de rebre i si és viable posar-los en funcionament.

Són tres regidories, en les quals els actes que es realitzen, som conscients que no sempre són del grat de tots i de totes per tant, però sempre complint amb la normativa vigent i amb les mesures de seguretat pertinents, es duen a terme esperant que tots i totes els puguen gaudir.

Una salutació de la vostra regidora de festes, cultura i turisme.

MARTA RUIZ PERIS
CONCEJALIA DE FESTES, CULTURA I TURISME

Skip to content