L’Ajuntament d’Albuixech en col·laboració amb GVA Labora llança el programa d’ocupació EMDONA 2022 -2023

Un nou programa de subvencions d’iniciativa Social destinat a la contractació de dones desocupades, en col·laboració amb les entitats locals.

Destinatàries: El programa Emdona 2022-2023 està dirigit a la contractació de 5 dones desocupades, que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en L espai Labora de Meliana i que, preferentment siguen parades de llarga duració i no siguen perceptores de prestacions per desocupació (prestació contributiva o subsidis) o rendes d’inserció laboral.

Contractacions a realitzar (Ocupacions) :

5 Peons de Neteja i desinfecció (contractació 9 mesos a 40 hores setmanals).     CNO: 92101050: Personal de neteja. I CNO: 94431016: Escombrariaires i afins

Procediment de selecció establit per GVA Labora:

l Espai Labora de Meliana a partir del dia 19.05.2022 realitzarà una preselecció de candidates inscrites en les ocupacions   indicades (Personal de neteja 92101050 i escombrariaires 94431016 )   donant prioritat a les Persones  empadronats a Albuixec.                                                                                                                                           

Recorde que La consulta o modificació d’ocupacions la pot realitzar des de la web o app de LABORA (punt LABORA –identificació– autoentrevista) o sol·licitant cita personalitzada en Labora Meliana 962936800. Pot sol·licitar ajuda per a realitzar el tràmit contactant amb telecentres Albuixec 687065522.

Una vegada l’ajuntament d’Albuixec, reba el llistat de candidats remés per Labora Meliana, Es procedirà a cridar a els/as candidats/as participants en la preselecció.

Aquestes actuacions estaran cofinançades per l’Ajuntament d’Albuixec i LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal, a través de les subvencions del Fons Social Europeu.