L’ajuntament d’Albuixech en col·laboració amb GVA Labora llança el programa d’ocupació Emdona 2021 -2022

Un nou programa de subvencions d’iniciativa Social destinat a la contractació de dones desocupades , en col·laboració amb les entitats locals.

Destinataris: El programa Emdona 2021-2022 està dirigit a la contractació de 3 dones desocupades, d’almenys 30 anys d’edat (més de 30 anys),  que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en L espai Labora de Meliana i que, preferentment siguen parades de llarga duració i no siguen perceptores de prestacions per desocupació (prestació contributiva o subsidis) o rendes d’inserció laboral.

Contractacions a realitzar ( Ocupacions) :

2 Peons de Neteja i desinfecció (contractació 6 mesos a 40 hores setmanals). CNO: 92101050: Personal de neteja.  Peó amb CNO: 94431016: Escombrariaires i afins

1 Tècnica d’educació infantil en possessió del  Cicle formatiu de grau superior en educació infantil  (contractació 6 mesos a 40 hores setmanals).

Procediment de selecció establit per GVA Labora:

l Espai Labora de Meliana a partir del dia 25.10.2021 realitzarà una preselecció de candidates inscrites en les ocupacions   indicades donant prioritat a les empadronats a Albuixech.                                                                                                                                                                              Recorde que La consulta o modificació d’ocupacions la pot realitzar des de la web o app de LABORA (punt LABORA –identificació– autoentrevista) o sol·licitant cita personalitzada en Labora Meliana 962936800. Pot sol·licitar ajuda per a realitzar el tràmit contactant amb telecentres Albuixech 687065522.

Una vegada l’ajuntament d’Albuixech, reba el llistat de candidats remés per Labora Meliana , Es procedirà a cridar a els/as candidats/as participants en la preselecció.

Aquestes actuacions estaran cofinançades per l’Ajuntament d’Albuixech i LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb fons procedents del Servei Públic d’Ocupació Estatal, a través de les subvencions del Fons Social Europeu.